• Sivas SRT - Somuncu Baba Külliyesi’nde İftar Programı - 25.05.2019

Sivas Radyo Televizyonu Srt'de yayınlanan, sunuculuğunu Süleyman Güler'in, yönetmenliğini İsmet Yıldırım'ın yaptığı, Hulusi Efendi Hafızlık Kur'an Kursu Müdürü Aydın Duman ve hafız öğrencilerin konuk olduğu "Sultan Şehirde İftar" programı 25.05.2019 tarihinde Darende Somuncu Baba Külliyesi'nden Canlı olarak ekranlara geldi.

Etiketler: Hulusi Efendi Vakfı TV, Ramazan İlahisi, Ya Hannan Ya Mennan, Merhaba Ey Şehr-i Ramazan Merhaba, merhaba ya şehri ramazan ilahisi sözleri, merhaba şehri ramazan ilahisi, merhaba şehri ramazan kaside sözleri, merhaba şehri ramazan kasidesi sözleri, merhaba şehri ramazan ilahisi dinle, hoşgeldin şehri ramazan ilahisi dinle, izle, video, ottoman music, islamic song, islamic music, naat, Nasyid, chants, μυστικισμός, 神秘主義, रहस्यवाद, تصوف, мистика, Нашид, नशीद, أناشيد, nashīd, نشيد, Anāshīd, nasheed, Anasheed, divanı hulusi, Divanı Hulusi Darendevi, şiir, ilahi, Waqf, Foundation, As Sayyid Osman Hulusi Efendi Foundation, Türkiyə, Turska, 土耳其, トルコ, ترکی, Τουρκία, индейка, تركيا, Türkei, Turquie, Turkey, Sufism, Sufi, tasavvuf, Seyyid Hamideddin Efendi, Hamideddin Ateş Efendi, Hamid Hamidettin Ateş Efendi, Hamideddin Efendi, hamit hamidettin ateş, H. Hamideddin Ateş, H. Hamidettin Ateş, Hamid Hamideddin Ateş, Hamid Hamidettin Ateş, Türkiye, Malatya, Darendeli, darendevi, darende, Hulisi Efendi, hulusiefendi, hulusi efendi, Osman Hulusi Ateş, Seyyid Osman Hulusi Ateş, Es Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı, Hamidi Veli, Şeyh Hamidi Veli, somuncubaba, Somuncu Baba, HulusiEfendiVakfi.Tv, vakıf televizyonu, Darende Ramazan, Mukabele, İtikaf, İftar Sofrası, Hulusi Efendi iftar sofrası, Teravih, Drone, Ramazan drone, Ramadan drone, SRT, Sivas Radyo Televizyonu, iftar canlı yayın, Süleyman Güler, Aydın Duman, Hulusi Efendi Kur’an Kursu, Hafızlık Kursu, hafızlık, Hafızlar, sivas